Pojdi na vsebino

Ana Jud

Ko sem danes zjutraj bral tole in tole,  ( pa se na parih blogih..) me je kar zmrazilo. Pa ne morem verjet! Nemudoma sem poiskal zapis, ga kopi pejsal in hotel objaviti na mojem blogu. Zadnji trenutek sem se premislil in pomislil, da mogoce s tem delam skodo Gustiju. Pa kljub vsemu – najraje bi imel, da vsi blogerji danes kopi pejsamo ta zapis, pol naj nas pa vse cenzurirajo ce lahko. Edino kar je, nocem da delamo se vecje probleme nasemu trinajstemu blogerju…

P.S. Berem zapise Jonasa, Zive legende in komentarje Janeza Novaka na Hadovemu blogu, s katerimi se seveda vsak normalen clovek strinja. Kljub temu pa vstrajam pri podpori Gustija! Na Q mi gre to, da bo nekdo, ki je v parih stavkih sel cez cez rob, sedaj najebal, nekdo ki pa poliva gnojnico vspovprek, se bo pa smejal in bil zmagovalec. Sodna praksa je vcasih res smesna…

 • Share/Bookmark

10 Komentarjev

 1. nordstarnordstar je napisal:

  Dobro je biti previden. Gušti mi je kar všeč, čeprav sem se na kratko “rahlo počil” z njim. Sem na njegovi strani.

  6.12.2006 ob 10:31 | Permalink
 2. ljubavna buba je napisal:

  Ime čarno, ime nevarno.

  6.12.2006 ob 10:52 | Permalink
 3. nimfa je napisal:

  Ah, qrac pa previdn. Ne me jebat matr, odločba, sodba, dol mi visi. Iz njene knjige ni bil strgan en list, iz nobenga cajtnga ni bil izrezan noben člank, zrd ene glupe Ane bomo nazadne pa še net ukinl. Jebe nj se, pa raj še eno knjigo o tem napiše.

  6.12.2006 ob 12:41 | Permalink
 4. nordstarnordstar je napisal:

  A misliš, da je zanimivo njeno posteljno življenje? BTW Jonas ima link na umaknjen tekst.

  6.12.2006 ob 12:49 | Permalink
 5. nimfa je napisal:

  A to mene sprašuješ Nordstar? Ona misli, da je njeno posteljno življenje zanimivo. Jaz kakopak mislim, da je moje precej zanimivejše. ;)

  BTW, kdo pa nima linka? Strica Googla tudi lahko povprašaš po ključnih besedah in ti bo dal odgovore za ’sedi 5′. ;)

  6.12.2006 ob 13:16 | Permalink
 6. evripid je napisal:

  Povabite prijatelja na SiOL in si prislužite do 50 % popusta pri mesečni naročnini na SiOL ADSL!

  Reklamni oglas iz knjige: Sanja svinja o koruzi !

  6.12.2006 ob 14:28 | Permalink
 7. Jst je napisal:

  Čestitam vsem blogerjem, ker ste vsi skupaj dobili odlično potrditev, kako močan medij obvladate. Škoda mi je Guštija, ker si je z vsem skupaj verjetno nakopal kar nekaj nepotrebnih pizdarij, bo pa v slovenski blogerski zgodovini ostal zapisan kot prvo žrtveno jagnje.

  Torej… moje napovedi se uresničujejo. Uredniška medijiska politika bo počasi zamrla in vsakdo bo lahko svoj urednik, odjemalec pa bo izbiral kaj bo bral. V zelo bližnji prihodnosti ze bo to zgodilo tudi na področju TV in se že sedaj dogaja na področju radia. Potrebujemo samo že dobro vzgojene (lucidne) odjemalce, ki bodo sposobni fitrirati med tako množico informacij, ker je v nasprotnem primeru vse skupaj lahko malo nevarno.

  Še enkrat po knapovsko: SREČNO

  6.12.2006 ob 16:06 | Permalink
 8. londonlondon je napisal:

  jst cao!:) Tule bi pripomnil le eno. Tudi bloger mora priti do neke meje, kjer mu bo mnozica dodala kredibilnost. Seveda mora biti tudi (po moje ) blog usmerjen k stalno doloceni tematiki da sploh doseze svoj namen. Mislim ( UPAM ) da slovenci le nismo taksni naivci, da nebi locili kaj je kredibilno in kaj ne. Si mi pa dal za misliti. Spomnil sem se tudi tvojih besed kako si sploh izvedel, da tudi jaz pisem blog. :) Torej, eno je ce jaz napisem da je RTV SLO cisto v Q, kot pa ce to napise Jonas in ostali selebretiji, ali pa navsezadnje Had ki je svojo prepoznavnost dosegel le preko “elektronskega medija”… Si pa dal odlicen post! Priznam! :)

  6.12.2006 ob 16:53 | Permalink
 9. Jst je napisal:

  Se popolnoma strinjam. S tem se zadnje čase ukvarjamo (sej veš lansko pomlad in poletje) in to se imenuje medijska vzgoja. Vzgojiti ljudi, da bodo znali ločiti zrno od plevela. Po defoltu, to žal ni tako….

  P.S.: Hvala za pohvalo ;)

  7.12.2006 ob 17:05 | Permalink
 10. ervinator je napisal:

  Nimfa, jaz pa pravim ravno nasprotno: sodišče z odredbo o umiku vsebine ni doseglo svojega namena, saj je vsebina na spletu še vedno dosegljiva. Če bi bil splet slovenska pogruntavščina, bi ga cenzura že davno uničila. Ampak temu ni tako in tega slovenska sodišča še vedno ne razumejo. Primer z udba.net očitno ni bil dovolj poučen. Slovenci znajo dobro poslušati, ne znajo pa brati, zato so ubogljivi, a razumejo bolj počasi. Cenzura na spletu sploh ni tako problematična, saj je dovolj že ena vrzel, da postane učinek infinitezimalen. Pravi problem je cenzura tiskanih medijev, in prav pred kratkim je sodišče v imenu slovenskega ljudstva sprejelo neverjetno absurdno odločbo zoper pisateljico Bredo Smolnikar. Afera povaljane Ane (Jud) bo, upam, pripomogla k širšemu ozaveščanju glede cenzurske miselnosti slovenskih sodišč v primeru tiskanih medijev.

  14.12.2006 ob 15:37 | Permalink

2 Trackbacki/Pingbacki

 1. [...] Stop za Siolov blog? by Ales Pravo in Internet (forumi, blogi, domače strani) pri nas by mArkedzani Prva tožba zaradi bloga by Mario SiOL odstranil Guštijev zapis o Ani Jud z vsemi komentarji by neuromancer Cenzura Guštija! by missnymphee Quod licet Iovi, non licet bovi by ß-blogator svoboda izražanja svojega mnenja by Alen D Ana Jud by London Zanimivo by Jonas [...]

 2. [...] Quod licet Iovi, non licet bovi by ß-blogator svoboda izražnja svojega mnenja by Alen D Ana Jud by London Zanimivo by Jonas Ana Jud by BigWhale Gušti in Ana by Živa [...]

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !