Pojdi na vsebino

Unproductiveness

Ce imas cas pisat blog, pomeni, da imas v zivljenju se dovolj casa, poceti tudi kaj bolj produktivnega! To so besede prijatelja, ki ga zelo cenim.  Mi je dal za misliti! :) Sem pa ugotovil, da sem ravno zaradi bloga, v trenutkih, ko res ne delam cisto nic, vsaj malce produktiven! Takrat sem za tolo skatlo in se delam fuuul pametnega! 

Hmmm…sem se enkrat prebral prvi odstavek, pa mi nekaj ne stima. Ga pa niti popravljal ne bom. Itak mi v zadnjem casu, produktivnost pada tudi na blogu. Kar ne da se mi. Ko se ze spravim pisati post, po dveh stavkih neham .  Enostavno se mi zdi, da vsako stvar zacnem komplicirati u bozjo m#$^&! Potem vzamem v roke pilota, presaltam na filme in ugotovim, da je na sporedu “ze vse videno”. Preklopim na sport in ugotovim, da je trenutno sezona sportov, ki jih ne gledam, nekatere pa niti ne razumem. Naprimer kriket in wrestling. Ok! Kriket ima vsaj tu neko tradicijo. Ampak tele “hude” modele pri wrestlingu, bi pa zaprl vsakega posebej v samico – dozivljensko! Ob vikendih bi jim pa dovolil, da jih obiscejo kaksni pravi boksarji in mojstri borilnih vescin…. V glavnem, vceraj sem zopet hotel napisati nekaj “pametnih” na racun nasih vrlih desnicarjev! Ce je vse to, kar govori Cvikl res, potem je ocitno, da je v tej nasi dezeli mozno vse! Le ob pravem trenutku moras biti na pravem mestu! Da me ne boste spet napadali, da sem ze po defoltu naravnan proti desnim, naj povem, da mi tudi pri levih marsikaj smrdi! To, da imajo tako obremenilne dokaze proti Sustarju in mu kljub temu omogocijo izlet cez luzo, je prav tako skoraj neverjetno! Pa tudi lepa Danica, si je marsikatero stvar v casu zupovanja predstavljala po svoje! Vsaj tako trdi Jankovic, kateremu pa prav tako ne verjamem, da ni se nikoli naredil nic proti “pravilom”! Lahko bi nadaljeval s plemenitim,  a bi bil post predolg. Pa se nerazumljiv verjetno. :)

Cas je, da se vpisem v eno stranko. Malce mi primankuje denarja. Ce mi zna kdo prisepniti, katera stranka bo dobila naslednje volitve, bom tega zelo vesel. Nima veze ali bo treba jesti z levo ali desno! Se bom ze prilagodil. Pocutim se namrec vse bolj sproscenega in kot tak, vse bolj dojemljiv! ;)

 • Share/Bookmark

14 Komentarjev

 1. Ninočka je napisal:

  frasova stranka :D kdo pa :D

  15.07.2007 ob 17:52 | Permalink
 2. londonlondon je napisal:

  Fras? On se mi zdi preposten! :) Ce mi dokaze, da je vsaj malce lopova, potem se mu z veseljem pridruzim.

  15.07.2007 ob 18:35 | Permalink
 3. lola bluelola blue je napisal:

  Če potrebuješ nekoga, da ti pove, katera stranka je ‘ta prava’, potem se raje nikamor ne vpisuj… :P

  15.07.2007 ob 19:53 | Permalink
 4. Fetalij W. TyschewFetalij W. Tyschew je napisal:

  sm lihkar hotu napisat to kar je napisala ninočka… frasova stranka, to je to :D

  london, mogoče bo pa prvi pošteni politik, to tud ni slaba :D

  s prvim stavkom pa si (prekleto) dal misliti tudi meni… ampak kot si kasneje sam ugotovil… ko sem najbolj neproduktiven, sem produktiven vsaj na blogu… pa ko se mrtev pijan vrnem domov in pred spanjem zganjam romant…erm, PATETIKO :lol:

  15.07.2007 ob 22:56 | Permalink
 5. Ameli je napisal:

  ko boš pred odločitvijo ali L ali D, te bo občutek sproščenosti že na pravo pot odnesel…sam jaz bi ostala nekje između :mrgreen:

  zelo sem se “poistovetila” s prvim odstavkom.

  lp, a

  15.07.2007 ob 23:16 | Permalink
 6. Nikio je napisal:

  Zanimivo… meni se tudi zdi, da pač čas samo preusmerjamo. Včasih so brali cajtnge v kavarnah in debatirali, danes blogamo. Količina časa je po mojem konstantna.

  16.07.2007 ob 00:40 | Permalink
 7. had je napisal:

  a je obstajal svet tudi pred blogi :evil:

  jaz pravim tako.. ce imam cas in ce si ga vzamem, ga imam, potem lahko kaj spisem.. nikoli pa ne razmisljam vnaprej o cem bom pisal in zakaj bom pisal.. spontano je zakon :)

  16.07.2007 ob 09:26 | Permalink
 8. londonlondon je napisal:

  hadko, od kar blogam, mislim, da poznam samo eno osebo, ki je Dajansko obremenjena z bloganjem in je tipicen primer, kaj se ti lahko zgodi, ce postanes odvisen od blogerstva :) :evil:

  16.07.2007 ob 09:34 | Permalink
 9. had je napisal:

  hahahahah :)

  tole je pa zmagovalna izjava!

  sicer pa cakam kaksne fotke iz hvara no :) ))

  16.07.2007 ob 09:41 | Permalink
 10. Karmen je napisal:

  Jaaa, hočemo fotke s Hvara!!! Od Nokie N95 :)

  16.07.2007 ob 11:10 | Permalink
 11. londonlondon je napisal:

  Hirkani ok! :) Eno bom objavu iz nasega srecanja! :)

  16.07.2007 ob 11:46 | Permalink
 12. Karmen je napisal:

  Prej pošlji v avtorizacijo, ker ne vem a sem breezer spila pred slikanjem ali kasneje :)

  16.07.2007 ob 11:52 | Permalink
 13. londonlondon je napisal:

  Ti jo zvecer od doma posljem in ti prepustil odlocitev o objavi! :)

  16.07.2007 ob 12:05 | Permalink
 14. mojcasmojcas je napisal:

  O ‘poštenjakarjih’ v politiki…imeli so enega kvazi, pa poglejte, kaj je iz njega nastalo :evil:

  17.07.2007 ob 13:40 | Permalink

One Trackback/Pingback

 1. [...] pomeni, da imaš v zivljenju še dovolj časa, početi tudi kaj bolj produktivnega! — London Unproductiveness 0% 0% 1f93 Posted by had on July 15th, 2007 filed in had pise | Povezane teme: Najboljši [...]

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !