Pojdi na vsebino

Transakcija

Moj “lajf” je ena sama jebena transakcija! Takole se je danes zjutraj ob kavici izrazil sodelavec, ki je eden tistih v nasi sluzbi, ki ima vedno kaj za povedati in na ta nacin skrbi, da v pisarni ni nikdar dolgcas. Se rahlo omoticni ob pozirkih prve jutranje kavice, smo ga vsi zabodeno pogledali. ” Ja kaj? Danes je placa, moj denar je pa ze pol meseca razdeljen na vse mozne konce! Kar ostane, gre pa spet avtomatsko na zenin racun. In to se mi dogaja ze celo zivljenje, ki je ena sama jebena transakcija” Seveda, se je nemudoma vnela zanimiva in predvsem hudomusna debata, ki je ponedeljek v trenutku spremenila v prav prijeten dan.

Me je pa “kavica” ze drugic v enem dnevu spravila v smeh! Nasa stara znanka, ki se vedno vraca kot Lessie, je imela spet napad! Ob nedolznemu zapisu MC-ja o kavici na Bledu, je dozivela “black out”! Ocitno se ne more sprijazniti, da jo folk ne bo izbral za hisno blogerko. Kriva sta pa Crni in Jonas! :)

Jebi ga! Ampak vseeno thx! Je mogoce se kdo za kavo? Smeha ni nikoli dovolj!

 • Share/Bookmark

3 Komentarjev

 1. Fetalij W. TyschewFetalij W. Tyschew je napisal:

  hahahah, ta človek je car. mislim, da bo življenje vseh kmalu postalo “jebena transakcija”. tudi moj paycheck je že kar nekaj časa vnaprej razdeljen na vse možne konce… ah ja. še kdo s takim problemom? :lol:

  sicer pa… sm za kavo, ti sam povej kje pa kdaj. zate žrtvujem spanec enitajm. čak, a se je to gej slišal, ker ni tko mišljen :lol:

  18.09.2007 ob 06:11 | Permalink
 2. sv3der je napisal:

  hehe, odlično. jebena transakcija.

  huh, fetalij, očitno nas je več … eeee, celo več kot več ;)

  -sv3

  18.09.2007 ob 08:59 | Permalink
 3. Hamter je napisal:

  Tko je no.

  20.12.2011 ob 17:06 | Permalink

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !