Pojdi na vsebino

Ko zorijo jagode

Pred casom, sem v prijetni druzbi nenadoma dobil vprasanje – ooo pa si jo le kupil? Zacudeno sem pogledal in ugotovil, da vprasanje leti na mojo uro, ki sem jo tako “pompozno” napovedoval se v casu mojega bivanja v Ldn. Kasneje, sem od prijatelja dobil vprasanje, kdaj bom na blog, spet nalimal kaksno novo fotko od Hane, pred dnevi pa me je prijateljica vprasala, ce sem res tako trpel na sprehodu po Tivoliju.

Vsa ta vprasanja nebi bila nic cudnega, ce mi le-ta, nebi postavljali prijatelji, za katere niti slucajno nisem vedel, da sploh vedo za ta blog. Super – si mislim. Sedaj pa imas kar si iskal. Vedno sem veljal za bolj molcecega, predvsem pa, nikoli nisem rad govoril o svojem zivljenju. Kakorkoli, vsem skupaj, lep pozdrav! Torej priblizno petim prijateljem, oziroma prijateljicam, ki ste ocitno nepismeni, saj mi v vsem tem casu ko me berete, niste spustili niti enega komentarja! Barabe! :) Se hvala bogu, da imam nekaj blogerskih prijateljev, katerim sem ze kdaj pocastil tudi kaksno pivo, da se me usmilijo. Sicer bi vse skupaj res izgledalo, kot da tole pisem le zase in – se enkrat zase.

Od zadnjega javljanja, se ni zgodilo nic pretresljivega – no ja…kakor za koga. Hana veselo raste, Liverpool se vedno igra za en Q in ocitno ne bo nic boljse, dokler tistega Spanca ki jih trenira ne nazenejo domov, nasa vlada nadaljuje s svojimi debilnimi predlogi, kot so novi prometni zakon, sploh pa zakon o solstvu, o DARSu, predor v Siski se se naprej gradi s sorazmerno hitrostjo gradnje piramid v Egiptu, Peterle pa ima se vedno vecino Slovencev za debile, saj se vedno trdi, da bo zmagal. Edina dobra stvar, ki se je v zadnjem casu zgodila trenutnim fevdalcem je Kranjec! Brez ovinkarjenja, je prav tistim, ki so ga nastavili, lepo povedal, naj koncno ze prenehajo z lazmi in zavajanjem Slovencev, glede stabilne gospodarske situacije in lepe prihodnosti! Inflacija bo kmalu hitrejsa od nasega smukaca Jermana! Bajuk resno potrebuje hiter tecaj se kaksnega tujega jezika razen spanskega, da se bo imel kam skriti. V Argentini sigurno ni vec zazeljen, saj se tam situacija ze vse od njegovega odhoda izboljsuje, medtem ko pri nas, na sreco, vse vec Slovencev spoznava, kje je finta! Ce nam banke oziroma zavarovalnice obljubljajo 3-4% obresti na nasa vlaganja, nam jih drzava z 4-5% inflacijo lepo poje! Torej se konec leta vprasas, koji q, sem denar sploh vlozil v banko oziroma zavarovalnico? Se dobro, da imamo Gantarja in njegov KD!

Za konec, da ne pozabim na en luskan LINK! Naj vas vsaj nekaj nasmeje!

P.S. Zakaj tak naslov posta? Kaj pa vem…

 • Share/Bookmark

26 Komentarjev

 1. don barkLdon barkL je napisal:

  Ja no, poznam to situacijo ko te znanci nepričakovano kej vprašajo o blogu. Največji šok sem jaz doživel, ko mi je profesor za zgodlo reku: “Kaj je Matic, zadnje čase bolj mal na blog pišeš a?” In pol se v enem postu sprašujem kako je najdu oz. naletel na moj blog pa mi spet v razredu odgovori po kakšnem mescu: Aja pa da boš vedu… nism tebe isku ampak neki o šoli pa sm tebe najdu. hahah

  5.11.2007 ob 21:00 | Permalink
 2. don barkLdon barkL je napisal:

  PS: tale luštkan link raztura, do solz stari, do solz..

  5.11.2007 ob 21:06 | Permalink
 3. šušišuši je napisal:

  jap, nikoli ne veš, kdo vse te bere. Zna biti prav presenetljivo :D In potem izvejo kaj kar ne bi smeli. Meni so odvzeli svobodo izražanja, ker vse pač ni za njihova ušesa, ker imajo predolg jezik.

  O naših vrlih politikih pa veš kaj menim…bazen jim kupimo.

  Sicer pa bi lahko na cajtngih in pred poročili pisalo, da se naj pred ogledom posvetujeme z zdravnikom…naša srca ne prenesejo takšnega pritiska, uporniki neki pa tudi nismo ubogi slovenčki.

  5.11.2007 ob 21:56 | Permalink
 4. gyzargyzar je napisal:

  jaz sem tudi totalno nesvoboden. mati so preko bloga pred kakšnim letom izvedeli, da kadim. :lol:

  5.11.2007 ob 23:22 | Permalink
 5. Ana je napisal:

  pogledala sem link :D in se spomnila na današnji ujet trenutek v Zari…prišel je oče do spodnjega perila, 3 njegove hčerke so se podile naokoli, kričale, se hihitale – misli prijeten kaos…fotru pač kažem raztegljive boxarce (žene ni bilo nikjer blizu) in sprašuje po večji št. – potem se iznenada za njegovim hrbtom pokaže najstarejša (okol 6 let) in samozvestno poduči: ati ne morš teh boooooksaaark, kr ti bo lulek ven pogledal :lol: Hvala sebi, da sem mela spuščene lase, ki so mi tedaj padali na oči in preko ust…da ni videl mojega ksihta in hvala usodi, da se nisma ujela z očmi :D (no komentar vezan z linkom :)

  5.11.2007 ob 23:33 | Permalink
 6. had je napisal:

  res je nenavadno, ko te nekdo povprasa po stvareh, ki si jih zapisl na blogu in ti nekako ne gre skupaj z njim, da bi on bral tvoj blog.. se boljse je, kot dobivas komentarje na mail, ker je bralcem nerodno napisati komentar na blogu..

  jeap.. ko zacnes pisati blog, se ti spremeni precej stvari.. in vesel sem, da ga nisi prenehal pisati, ko si prisel v slovenijo..

  da o linku niti ne govorim :)

  6.11.2007 ob 08:39 | Permalink
 7. lonDONlonDON je napisal:

  Barkl, torej imas sedaj “urejeno” glede zgodovine! Susi, ta tvoj bazen bo kmalu premajhen za vse potencialne “kopalce”, gyzar, kajenje je res skodljivo, Ana, priznaj, da te je zacel “firbec” matrat glede khmm :) , had, pisat ga sicer nisem nehal, sem pa veliko bolj “len”… Ja Link je pa res luskan hehe

  6.11.2007 ob 08:56 | Permalink
 8. bunny je napisal:

  LonDon…prav pogrešala sem kakšen tvoj zapis; zbolela sem, tko da bom najbrž vse bloge prebrala od začetka do konca… Mimgrede…otroc znajo vedno nasmejat. Zakaj? ker so iskreni!!! Pozdravi H2…

  6.11.2007 ob 12:35 | Permalink
 9. Karmen je napisal:

  Ja hec je, ko ugotoviš. Me pa včasih zmoti, ko ugotovim, da kdo od znancev tudi bere blog, ampak o tem niti muksne ne in ne zine.

  6.11.2007 ob 12:57 | Permalink
 10. Fetalij W. TyschewFetalij W. Tyschew je napisal:

  sam si res len :D

  si pa v zapis vpletel vse živo… kot v forrest gump-u :D

  mene še ni nihče presenetil, da me bere, pa da jaz ne bi vedel zanj… no ja, ne še. mogoče me pa kdaj vržejo iz službe zaradi tega :lol:

  6.11.2007 ob 15:29 | Permalink
 11. Fetalij W. TyschewFetalij W. Tyschew je napisal:

  da ne bo pomote, len, kar se zapisov na blogu tiče. :) zdej grem pa un link še mal prebrat…

  6.11.2007 ob 15:30 | Permalink
 12. Doktor Živago je napisal:

  @ London:

  Lepo napisano v iskrivem tonu. Tudi jaz se včasih sprašujem, če blog pišem samo zase, ali pa bom kdaj ugotovila, da še kdo ve zanj, za katerega ne bi predpostavljala, da bere bloge. :D Aja, če smem vprašati, si vzel slogan iz naslova knjige? In kaj bi utegnil pomeniti – vse bolj pomladansko vreme tega novembra? ;)

  6.11.2007 ob 16:11 | Permalink
 13. Freycha je napisal:

  Thja, mene je kar stisnilo, ko sem izvedela, da moje sodelavke berejo blog. Najbolj smešno mi je, da me je ena pač našla in potem porabila kar nekaj energije (in seveda tudi cel val ljudi, ki so naslov bloga posredovali naprej), da se je razpaslo po firmi. BTW po firmi, katero tudi sam omenjaš v zapisu. Samo ne Gantarju povedat, da v službenem času berejo bloge, da ne bodo zaradi mene ob službo ;-)

  6.11.2007 ob 21:16 | Permalink
 14. lonDONlonDON je napisal:

  Bunny: upam da te bolezen ni ustavila in si se lahko udelezila danasnjega partyja, Karmen: ravno v tem je “kec” :) , Fetalko: morda pa nisem le len, temvec tudi nesposoben!? ;) Zivago: mislim, da ti ni treba skrbeti, da pises le zase! Naslov je pa res po knjigi, ki je bila ena mojih prvih prebranih v osnovni soli iz zbirke Zlata knjiga! Freycha: KD-jevci imam obcutek, da bodo dejansko imeli vse manj casa za branje nasih nebuloz in vse vec dela! Pa Dito pozdrav od Hane! :)

  6.11.2007 ob 22:47 | Permalink
 15. tadejtadej je napisal:

  “Liverpool se vedno igra za en Q in ocitno ne bo nic boljse, dokler tistega Spanca ki jih trenira ne nazenejo domov” – saj vem, da ena lastovka še ne prinese pomladi, ampak ko jih prileti ena mala jata (recimo osmih), je pa vseeno v redu. Ja.

  7.11.2007 ob 00:49 | Permalink
 16. lonDONlonDON je napisal:

  Hoces povcedati, da tele cudne spanske lastovke letijo v jati? Cudno je le to, da ponavadi letijo tja, kamor je toplo in ne v “meglo”!:) Bomo pa videli, ce vcerajsnja osmica, pomeni kaksne spremembe…

  7.11.2007 ob 08:13 | Permalink
 17. bunny je napisal:

  @LonDon…Bunny ni šla na party,ker jo je kuhala visoka T,tko da sem lebdela nekje med sanjami in resničnostjo ;) Očitno mi ni usojeno, da bi na party-e hodila brez tvojega spremstva ;) Pa next time…

  7.11.2007 ob 09:15 | Permalink
 18. šušišuši je napisal:

  London, bomo pa še enga zgradili…mah, v Blejsko jezero jih bomo vrgli, je fajn umazano. Opa, zdaj pa vidim, da je bunny oproščeno in da je je treba nest še kak drug okus čaja ;)

  7.11.2007 ob 10:48 | Permalink
 19. msmtmsmt je napisal:

  Liverpool 8, Bešiktaš 0 – izboljša počutje? Prijatelji, ki tiho berejo blog, so p***e ;) (Ampak tole raje napišem pri tebi kot pri sebi, da ne izgubim še zadnjih bralcev :) )

  7.11.2007 ob 15:14 | Permalink
 20. lonDONlonDON je napisal:

  Ta osmica mi je res polepsala pocutje! :)

  8.11.2007 ob 00:17 | Permalink
 21. Fetalij W. TyschewFetalij W. Tyschew je napisal:

  nikakor nisi nesposoben. človek, ki v takšnem stanju (kot takrat) prevozi do borovnice in nazaj, lahko z enim palcem spleza na himalajo. no to zadnje ne drži čisto, ampak prvi del je pa res občudovanja vreden :D

  8.11.2007 ob 05:38 | Permalink
 22. nnnnnn je napisal:

  Ne spada k tej temi…ampak mislim da vas bo vse nasmejalo če še niste vidli http://www.revijasport.com/video.html?id=108

  8.11.2007 ob 13:57 | Permalink
 23. Fetalij W. TyschewFetalij W. Tyschew je napisal:

  nnnnnnn :lol: zdej me pa prov zanima, če se tko vživijo vsi komentatorji… sem imel občutek, da so komentatorske kabine bolj majhne, pa vidim, da gre not loh vsaj 6 tok živih komentatorjev kot je ališič :D

  9.11.2007 ob 11:46 | Permalink
 24. lonDONlonDON je napisal:

  Ja, zdej me ne cudi, da pol dogajanja na stezi zamudi :)

  9.11.2007 ob 13:10 | Permalink
 25. nnnnnn je napisal:

  ma ja kabina je dost vlka…ampak mislm da bo kmalu premejhna za ališiča:))))

  9.11.2007 ob 14:33 | Permalink
 26. Hamter je napisal:

  Se bo mogu zmanjšat malo.

  20.12.2011 ob 17:10 | Permalink

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !