Pojdi na vsebino

Bil sem bozicek!

Ce koga zanima, kako placati RES DRAGO uro parkiranja v Ljubljani,  mu z veseljem razlozim.  Parkirajte pri Maxiju in listek za parkiranje vrzite proc. Se bolj enostavno – izgubite ga! Mozakar v tisti “pasji” utici, vam bo z veseljem razlozil, da mu je potrebno odsteti 26 “ojrov”, ce se hocete odpeljati! Istocasno, pa ti s tvoje leve strani nek drug mozakar na uho vztrajno sepeta, ce bo mogoce ostalo kaj drobiza se zanj! Skratka, ko sem stal pred tisto blagajno in kot polizan cucek odsteval celo moje premozenje, ki sem ga se imel v zepu, sem se komaj zadrzeval, da kljub svoji krivdi, nisem koga poslal v q. No ja…tistega ki je prosil za drobiz sem! Priznam in prosim za najmilejso kazen. Upam, da me ob temu dejanju ni slisal bozicek. Ze tako in tako nikoli nisem bil v dobrih odnosih z njim.  Pravi, naj bom nacelen in tudi decembra, tako kot celo leto, vztrajam pri temu, da ta capin sploh ne obstaja. Ze prav. Se bova ze se srecala!

A je kdo omenu ponedeljek?

 • Share/Bookmark

11 Komentarjev

 1. bunnybunny je napisal:

  Pr’jatu…a veš da sem prav čakala, kaj boš napisal na današnji ponedeljek??? Res, ti in ponedeljek hodita že kar nekaj čsa z roko v roki…nooooot!

  Za božička pa ne skrbi,itak nas je že zdavnaj odpisal…ko ga j**** škrtega!!!

  p.s. Sej je tu še dedek mraz-komunistek, ki ve kaj so grehi ;)

  10.12.2007 ob 14:52 | Permalink
 2. SoulFuel je napisal:

  those few of you, who have the knowledge, should know, that a few mathematical equations cannot be enough to complete the book with universal language.

  U should give up and meditate to save your souls. The man obviously doesnt know how to ad 2 and 2. Let him take all the money from your vallet and watch his happy face. U do the jappa to release the tension, I can assure you its much more effective.

  Although I am not sure if u would be able to release it in this lifetime. Do not be afraid-the universe is taking care of us, and will take care of you, mathematical analfabets. Shame on you!

  10.12.2007 ob 15:04 | Permalink
 3. had je napisal:

  moj nasvet je bolj preprost.. ce se ti to zgodi, gres preprosto do avtomata, ki ti da kartico :) in vzames novo.. potem pa hitro letis, da ne gre varnostnik za teboj in cez nekaj casa gres in placas parkirnino :)

  da o tem, kaj se zgodi, ce obrnes na avtocesti na hrvaski in se potem pripeljes z vstopnim listkom na isto postajo, rajsi ne govorim :)

  10.12.2007 ob 17:06 | Permalink
 4. chefchef je napisal:

  Jaz sem enkrat izgubil listek za cestnino! V avtu. Nikoli več se ni našel… in ravno tako zaračunajo najvišjo možno ceno, hehe. Penil sem kot drek.

  10.12.2007 ob 17:08 | Permalink
 5. šušišuši je napisal:

  bravo! monday, bloody monday ;)

  10.12.2007 ob 17:57 | Permalink
 6. msmtmsmt je napisal:

  Ma drek. V tistih 1.70 evra na uro postrežnina očitno ni všteta. Najbrž bi bilo koristneje, če bi tisti klinčevi postreščki v utici raje poskrbeli, da te ne bi klošarji “prijazno žicali” POL METRA od blagajne. Za pildek pa ni pomoči – si ga pač izgubil. Drugič vsaj veš, kam parkirat avto recimo za tri dni – potem 26€ ne bo več tak strošek ;)

  10.12.2007 ob 20:33 | Permalink
 7. barbiblondbarbiblond je napisal:

  Ne se sekirat, do novega leta boš še veliko dal od sebe, ko si pa že začel :Mrgreen:

  10.12.2007 ob 22:04 | Permalink
 8. Popotnik je napisal:

  Končno spet nov zapis. Sem se že spraševal kje si.

  Hja, drugič bo pa treba malj bolj pazit na to kam daš listek, če ne želiš biti božiček. :)

  11.12.2007 ob 10:24 | Permalink
 9. sv3der je napisal:

  ampak priznaj, malce te pa peče vest, ker onemu nisi dal drobiža, ki ti je ostal :) :)

  letos sem v centru roterdama plačal 160ojrov kazni (v nedeljo, ko je v večini civiliziranih evropskih mest parking zastonj), ker sem 45min prepozno prišel do parkiranega avta, da bi nasul novo pest kovancev. res pa je, da poleg okenca na banki med plačevanjem kazni, ni bilo nobenega, ki bi žical :D

  -sv3

  p.s. no, ampak avto si pa mel lepo spravljen na varnem in toplem ;)

  11.12.2007 ob 11:35 | Permalink
 10. pika je napisal:

  hahahah, satelitska navigacija vidim, da deluje :) in parkeljnov nikarte omenjat, dokler pikapolonice ne načnem, pssst :P

  12.12.2007 ob 06:10 | Permalink
 11. Ruth* je napisal:

  Eh, jeb*š božička in drobiž. 26 evrov pa je že preveč ;)

  12.12.2007 ob 20:43 | Permalink

One Trackback/Pingback

 1. [...] kretene ali pa med vecne optimiste. Ze precej jezen, se zapljem do parkirisca pred Maxijem ki ga iz znanih razlogov itak sovrazim in vidim, da je tudi tam kolona. Zavijem proti Operi in zaokrozim mimo [...]

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !