Pojdi na vsebino

Jabolko ne pade dalec od drevesa?

Bolj kot ne, sem veljal za otroka, ki nobene igrace ni imel prav dolgo. Slej kot prej, me je zanimalo, kako je zadeva trdna in le kaj hudica se skriva v notranjosti. Kolateralna skoda tega pocetja, so bili tudi kozarci ali druge lomljive stvari, ki so mi bile v dosegu rok oziroma dometu igrac, katere sem metal okrog sebe.

Hana, mi baje ni podobna nic. Seveda sem tega vesel, saj mislim, da s 191 centimetri in 100 kilogrami, nebi delovala ravno simpaticno. Seveda govorim o zunanji podobnosti. Se pa ze kazejo prvi znaki neke druge podobnosti. Mobilov – ne vem kdo si je izmislil tako neumno besedo, pod katerimi je kaksen mesec nazaj se veselo pozirala ni vec. Ko je ze pred casom zacela s prvimi poiskusi, da zgrabi enega od medvedkov ki se neprestano blizajo in oddaljujejo, smo bili vsi navduseni. Nismo pa pomislili, da bo slej ko prej enega dejansko tudi uspela prijeti. Sledila je katastrofa za medvedke in ostale pajace, saj so tisti trenutek postali brezdomci. Hana je njihovo domovanje enostavno polomila. Torej, jabolko ocitno, res ne pade dalec od drevesa. Ze danes se mi smilijo prve Barbike ki jih bo Hana dobila v roke!

Omenil bi se eno “podobnost”! Ne hvalim se ravno pogosto, da sem faliran difovec. Seveda ne bom navajal vzrokov, zakaj fakultete za sport nisem dokoncal, saj jih lahko nastejem malo morje! Vsekakor, sem imel na voljo premalo let, da bi studij tudi zakljucil. Japajade. Smo pa zato ze danes, naso Hano “vpisali” na to isto fakulteto! No ja. Sicer bo za zacetek tam le plavala, oziroma karkoli ze tam pocnejo z dojencki. Jaz pa nebi bil jaz, ce ne bi ob temu dogodku pripomnil, da upam, da bo do njenega osemnajstega leta uspela tudi z diplomo!

hanin-neopren.jpg Tole so Hanine prve kopalke. V bistvu ze kar neopren! Ja seveda, saj je ocka tudi potapljac! – bil. :(

 • Share/Bookmark

12 Komentarjev

 1. NeMirnaNeMirna je napisal:

  Don Lon, ti si pa zahteven do svoje Hane .. diploma do 18.!? Upam, da imaš v mislih srednješolsko?!?! ;) še ena potapljačica

  9.01.2008 ob 19:17 | Permalink
 2. lonDONlonDON je napisal:

  U jebenti…a sem mal pretiravu z diplomo pri osemnajstih letih? ;) Sam glede na na to, da bo ze drug teden zacela!!!

  9.01.2008 ob 19:25 | Permalink
 3. šušišuši je napisal:

  tak zgodaj jo že silite v šport? Predvidevam, da je alkoholizma in ponočevanja ne bo treba učiti :evil:

  Moram priznati, da je hitro postala destroyer…naši so to začeli komaj po enem letu. Do takrat so imeli dovoljenje samo za mučenje tetke.

  9.01.2008 ob 20:53 | Permalink
 4. Freycha je napisal:

  ja tole plavanje z dojenčki je prava stvar. Mi imamo ravno jutri sestanek, drug teden pa začnemo. Dito že navajam na vodo in ko pride iz banje ima kožo čisto nagrbančeno hehe Upam, da bo tako Hani kot naši tamali tole plavanje všeč. Pa kaj poročaj, boš?

  9.01.2008 ob 22:45 | Permalink
 5. Alex van der VolkAlex van der Volk je napisal:

  Ja, ne rečejo zaman, da jabolko ne pade daleč od drevesa. Vsak dan znova se to izkaže pri mojem in tudi stvari, ki se jih zagotovo ni mogel naučiti od mene. Ubijalska trma recimo :mrgreen:

  10.01.2008 ob 08:40 | Permalink
 6. Nataša (2) je napisal:

  Diplomo bo dobila že po 10+1 urah tečaja :) Super zabava tako za Hano kot spremljevalca/-ko, preverjeno priporočamo!

  10.01.2008 ob 08:51 | Permalink
 7. msmtmsmt je napisal:

  Don, zdaj si naj… Finta čofotanja na Difu je v tem, da se včasih spodobi, da se materi in mladičku pridruži tudi foter. Utopil se sicer ne boš, pravzaprav boš srečen, če ti bo voda segla čez trebuh, se boš pa zato moral pridružiti cviljenju “žaba – žaba – žabicaaa!” Ah, vse za srečo in blagostanje otrok, ali kako? (Je pa treba priznati, da naš mali pri dveh letih in pol zdaj v bazenu avtomatsko malo pobrca in se spravi v nekakšno žabico – takega Pavlova menda vcepiš otroku s plavalnimi uricami za dojenčke (no, tako vsaj trdijo, ko ti dajo pod nos položnico).

  10.01.2008 ob 09:48 | Permalink
 8. senoritasenorita je napisal:

  Ja tole jabolko zelo očitno ni padlo daleč od drevesa ;)

  10.01.2008 ob 13:41 | Permalink
 9. teooteoo je napisal:

  mal me bega… a ta neopren preprečuje telesu, da bi se zmočilo, ali bolj “varuje” bazensko vodo pred “onesnaženjem”? :D

  10.01.2008 ob 19:55 | Permalink
 10. lonDONlonDON je napisal:

  Teoo to je neopren kot kopalke! Za tisto drugo, kar varuje vodo so pa se posebne “vodne plenicke”, ki pa imajo nalogo kot jo omenjas! Ja, ni poceni ta sport! :)

  11.01.2008 ob 09:14 | Permalink
 11. strojnikstrojnik je napisal:

  Kaj boš pa na to rekel… ;) http://strojnik.blog.siol.net/2008/01/05/kaj-nam-je-storiti/ In pa ne vem, kaj še bo… :mrgreen:

  11.01.2008 ob 09:23 | Permalink
 12. Ruth* je napisal:

  Tata još uvijek zna ;)

  11.01.2008 ob 11:48 | Permalink

One Trackback/Pingback

 1. lon don » Spinaca 20.01.2008 19:49

  [...] omeniti se Hano, ki pa tako in tako skrbi, da nam doma ni nikoli dolgcas. Po novem, je vpisana na plavanje in se tam,tudi ze dokazala! Na 100 metrov zabica, je bila najhitrejsa v svoji generaciji! Baje [...]

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !