Pojdi na vsebino

Stavka – se bo sploh opazila?

Ne razumem! Enkrat konec meseca ( dol mi visi kdaj tocno ), bo splosna stavka sindikalistov!In kaj se bo takrat dogajalo? V zdravstvu, so zaradi tega pricakovane vecje vrste,  policija bo verjetno stavkala tako, da bo promet se bolj v kurcu kot je do sedaj, cariniki bodo delali tako, da bo gneca na prehodih, delavci na UE bodo poskrbeli, da bo folk pred okenci popizdeval…..Dejansko ugotavljam, da se v Sloveniji stavkati sploh ne da! 

Slovenija! Kako te cutim! Na vsakem koraku!

 • Share/Bookmark

9 Komentarjev

 1. chefchef je napisal:

  Zajebavali bodo tisti, ki že itak nič ne ustvarijo in sploh nimajo tako slabih plač, da ne bi mogli preživiti, tisti, ki ustvarjajo, bodo pa najebal.

  Me zanima, če bodo študentje štrajkali tudi tokrat! Če ne zaradi drugega, bi se statusa študenta (ki ga tehnično sicer nimam) rad znebil zato, ker me je sram.

  18.01.2008 ob 13:33 | Permalink
 2. šušišuši je napisal:

  v slo je vsak dan stavka :lol:

  18.01.2008 ob 13:40 | Permalink
 3. Doktor Živago je napisal:

  Seveda, čeprav napovedujejo “zgodovinsko” udeležbo folka na stavki, kot po navadi, ustaljeni tirnici ne bo kruha iz te moke. Vlada bo še naprej dvigovala cene in klatila neumnosti, reveži bodo stradali, ovce slovenske – ker smo hlapci jerneji v dolini šentflorjanski – bodo glavo ponižno sklanjale in potihem godrnjale. Kaj, ko bi se zgledovali po Italijanih in Francozih – ti šele vedo, kako storiti pravo revolucijo!

  @ chef:

  Zakaj te je sram?

  18.01.2008 ob 14:42 | Permalink
 4. pet-in-g-sekspet-in-g-seks je napisal:

  hehehe.

  18.01.2008 ob 17:19 | Permalink
 5. ja jerst je napisal:

  stavka je res usak dan k je mozn zej misljo se ravnatlji stavko narest (no sej po en stran ql k saj sql ne bo ampak useen)”STAVKE STANEJO”!

  18.01.2008 ob 19:40 | Permalink
 6. ladis je napisal:

  Plače dol, cene gor, pa bo leto naokol. Janša kufre bo pobral, in vesel odpeketal. Je dokazal svoj razvoj, za Slovence zdaj bo joj. Tud Bajuk jo bo odkuril, je rezerve vse pokuril. Nam ostane stok in jok, lačnih naših le otrok. Pa svoboda, lačna beda, kaj nam tega blo je treba???

  18.01.2008 ob 20:09 | Permalink
 7. had je napisal:

  @ladis: napisala si zelo lepo, upam le, da ne bo res tako..

  kar volili, smo dobili.. cedita se nam med in mleko, le da se tega ne zavedamo.. mogoce bodo potrebni elektrosoki, da bomo spregledi to tudi normalni ljudje, ki tega ne vidimo!

  18.01.2008 ob 20:17 | Permalink
 8. bunnybunny je napisal:

  Hja tko je…še pred leti so to bile zgolj vesti, katere smo lahko opazovali iz varne razdalje,saj so se dogajale drugod, danes pa to postaja naš vsakdanjik…a je bilo pričakovati drugače???

  18.01.2008 ob 21:19 | Permalink
 9. Jaško je napisal:

  tale slovenija postaja ena taka little italy.

  sicer pa se naši sindikalisti čisto preveč ukvarjajo s tem kako bi morali imet delavci samo visoke plače, namesto da bi razmislili kako bi imeli čim bolj kvalitetno in konkurenčno delovno silo in bi s tem tudi plače dosegle višji nivo.

  20.01.2008 ob 17:07 | Permalink

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !