Pojdi na vsebino

Kvaliteta ali kvantiteta tv dnevnikov?

Bajuk je zaradi neke bedaste izjave v znak prostesta prejel vile, nekje v Prekmurju, so se med seboj skregali otroci in nato se starsi, izbrana je misica upokojencev….. Taksne “udarne novice”, POP TV plasira med dnevnikom, medtem ko se sam sprasujem kako sem lahko tako neumen in vse to poslusam in gledam. So odgovorni, ki sestavljajo 24ur tako leni ali tako neumni, da ne znajo sestaviti porocil, ki si bodo to ime dejansko zasluzile? Ce ne najdejo dovolj kvalitetnih novinarjev, ki bi bili sposobni iz dnevno politicnega dogajanja v Sloveniji sestaviti prebavljivega dnevnika, naj nam potem postrezejo vsaj z aktualnimi agencijskimi novicami iz tujine. Ceprav suhoparno in brez komentarja, raje izvem kako in kaj je v Evropi in drugje po svetu, kot pa to, da je Bajuk dobil vile z masnico oziroma, da so v Zagrebu izbrali misico upokojencev. Kako je z dnevnikom na nacionalki ne morem komentirati, saj ga tam ze dolgo ne gledam, verjamem pa, da ni nic boljse. Nacionalko na temu podrocju tako in tako resuje le se Bobovnik.

Ce sem ze pri nacionalki, jo moram tudi pohvaliti! Iz malih zaslonov, se namrec poslavljajo oddaje, kot so Miljonar z Jonasom, Piramida, Mario…. Super! Vse omenjene oddaje, s TLP vred, bi veljalo zamenjati za reklame s praski in WC cistili. Ciljna publika bo enaka, kvaliteta pa bi tudi ostala na istem nivoju. Mogoce bi lahko, se malce bolje izkoristili potencial, ki ga imajo z Voduskom, in mu poleg skrpucala, ki se menuje vroci stol, zaupali se vreme. Non – stop bi bilo megleno.

 • Share/Bookmark

6 Komentarjev

 1. teooteoo je napisal:

  ej.. zadnič si me spraševal, če imam novo majco…odgovor je zelo preprost ;)

  26.01.2008 ob 11:19 | Permalink
 2. Black Betty je napisal:

  Jaz se sprašujem zakaj ljudje sploh še gledajo slovenske programe. pravzaprav ne vem zakaj gledajo tv. 24ur je pa itak tv različica Slovenskih Novic, ki so najbolj bran slovenski cajtg. Pač, sprajaznimo se.. ljudje niso ravno biser življa na zemlji.

  26.01.2008 ob 21:51 | Permalink
 3. ČlovekČlovek je napisal:

  Se strinjam z Betko. Kapitalzem nam bo jebal mater…

  27.01.2008 ob 19:30 | Permalink
 4. torpedo je napisal:

  Vsi bi radi bili neki jaki novinarji…a nič od nič…to je zato, ker na FDV nimajo nikakršnih strogih meril ob vpisu…in potem dobiš take stručkote… Na hrvaški televiziji pa imajo kar nekaj dobrih ljudi…npr. Denis Latin (Latinica), Stanković (Nedeljom u dva),… LP!

  28.01.2008 ob 10:52 | Permalink
 5. Black Betty je napisal:

  Pri nas je problem novinarjev, urednikov in voditeljev, da ni važn kakšne so tvoje kvalitete, ampak je važno da si “naš”.

  Jebiga. Sami smo si to izvolili.

  28.01.2008 ob 16:36 | Permalink
 6. PhelpsMaryellen je napisal:

  All people deserve good life time and home loans or just student loan would make it much better. Because freedom is based on money state.

  14.08.2011 ob 09:56 | Permalink

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !