Pojdi na vsebino

Kar sem vceraj slutil,

se je danes zgodilo. Bolecine so se iz kriznega predela prenesle v desno nogo in postal sem invalid. Nek moj “bivsi” prijatelj, mi je ravnokar,  po telefonu dejal,  da koncno 100%! V glavi sem bil ze prej, fizicno pa od danes zjutraj. Vsem “skodam”, ki se ta trenutek naslajajo nad mojo situacijo, pa sporocam, da je Ketonal prijel. Torej, se bom ze cez kaksno uro zopet lahko socializiral in sel med folk. Sicer ne vem kaj mi je bolj pomagalo. Ketonal, ali prenos seje DZ, katerega sem iz se neznanih vzrokov,  gledal kar vec kot pol ure? ( Hudic je, ce se ne mores premakniti, daljinec pa nekje na drugem koncu mize ) Na temu mestu prosim vse tri moje bralce, ce mi povejo, vsaj eno od tock, oziroma vsaj del vsebine lizbonske pogodbe. Dam za vecerjo, ce kdo ve! Itak jih je ocitno tudi v DZ bolj malo, ki bi vedeli o cemu govorijo, kaj sele navaden folk.

Sicer pa ta trenutek zamujam tretjo tekmo svetovnega pokala v cofotanju, brcanju, dretju in obcasno tudi jokanju na sto metrov v kratkem bazenu na Difu. Upam, da se Hana v moji odsotnosti dobro drzi in da si je od prejsnjega tedna zapomnila, kako sotekmovalki na sosednji progi pljusknes v oci in jo hkrati popraskas. Kakorkoli, z nestrpnostjo cakam na rezultate. Med tem, pa se bom poiskusal nekako spraviti k sebi, stlaciti v avto in vsaj deloma izkoristiti dejstvo, da je ponedeljek ze mimo in da bo naslednji sele drugi teden! Jebes bolecine, samo da ni vec ponedeljek.

P.S. Ekipa ki mi beli stanovanje, je danes prisla brez enega clana! Baje je na bolniski. Mislim, da sem ugotovil, kdo je torej padel z lojtro in mi zjebal parket.

 • Share/Bookmark

6 Komentarjev

 1. pikapika je napisal:

  8 minut obkladka iz vinskega kisa od zatilja do konca trtice cca. trikrat na dan. Preverjeno pomaga. pa še želodec ti bo hvaležen za zmanjšanj vnos Ketonala :-) .

  29.01.2008 ob 11:47 | Permalink
 2. šušišuši je napisal:

  sej bi svetovala, da greš vrat zavit tistemu na bolniški, pa bi bilo rahlo nesramno…glede na tvojo invalidnost.

  Prenos seje DZ bi moral k večjemu povzročati še večje bolečine…no, če si hudo dobre volje se celo nasmejiš…Jaz verjamem samo Ketonalu.

  29.01.2008 ob 13:09 | Permalink
 3. deklinadeklina je napisal:

  Sem se šla potrudit posebej zato, ker mene tud zanima, v čem je fora lizbonske pogodbe. Evo ti. ;)

  http://www.consilium.europa.eu/igcpdf/sl/07/cg00/cg00014.sl07.pdf

  29.01.2008 ob 13:35 | Permalink
 4. lonDONlonDON je napisal:

  Deklina, hvala za tole! :evil:

  29.01.2008 ob 22:28 | Permalink
 5. Lujo je napisal:

  Tako začetniških napak glede pitja, zdravljenja mačka in rehabilitacije raznih bolečin in poškodb, pa od tako izkušenega gospoda ne bi pričakoval…

  30.01.2008 ob 10:36 | Permalink
 6. Fetalij W. TyschewFetalij W. Tyschew je napisal:

  hahahah, sam da ni več ponedeljek… ampak no ja… here it comes again… jutri :D

  3.02.2008 ob 00:45 | Permalink

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !