Pojdi na vsebino

Pustovanje na MZZ

Letošnji pust je bil res pester! Bolj kot karnevali v Cerknici in ostalih mestih po Sloveniji, so bili tokrat odmevni karnevali, ki so si jih privoščili državni uslužbenci. Najodmevnejše pustovanje se je odvijalo kar na MZZ, kjer je vsemogočni večni minister za zunanje zadeve, enostavno razdelil vloge. Svoje svetovalce je določil, da bodo policaji, sebe pa okronal za njihovega velikega šefa. Da bo zabava popolna, je bilo seveda potrebno določiti še lopova. Škoda je bila le, da ta, ki je bil določen za lopova, ni hotel sodelovati in s tem malce pokvaril rajanje. A ni problema. Vladni PR, bo zadevo že speljal tako kot je treba!

Obstaja upravičen sum, da se bo letos karneval podaljšal. Posamezniki so namreč prepozno dobili svoje pustne kostume. Najmanj eden od poslancev, bo kostum Scherlocka Holmesa uporabljal še nekaj mesecev. Skratka, letošnja nagrada za najboljšo masko in predvsem za najboljšega klovna še ni bila podeljena. Kandidatov je enostavno preveč. Komisija razmišlja o skupinski nagradi, čeprav je po trenutnem točkovanju v prednsoti nek polž iz slovenskega primorja, ki se je več kot odlično preoblekel v človeka! Maska je bila tako dobra, da so ga razkrinkali šele po več kot tednu dni…

Vse skupaj je res smešno! Vendar na žalost le tistim, ki teh mask ne jemljejo preveč resno. Hana naprimer, se očitno zabava!

                                        ctmpphpxhziso.jpg   

  • Share/Bookmark

1 komentar

  1. Fetalij W. TyschewFetalij W. Tyschew je napisal:

    norc :D

    7.02.2008 ob 10:17 | Permalink

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !