Pojdi na vsebino

Ko budilka postane nekoristna

Aaaaaaaa…….eeeeee……. ooooooo……. Ves zaliman in nabit v blazino, mi ni nič jasno. Aaaaa…….eeee……oooo Še vedno mi ni nič jasno, se pa vseeno skušam vsaj za silo skoncentrirati, kaj, kje, zakaj…. Ko se ti  ”toni” ponovijo, mi počasi “kapne”. Hana si mirno prepeva in se ne zmeni za to, da je ura pol štirih zjutraj.  Naša, je seveda že budna in mi prišepne, da ima Hana pač novo foro. Najprej si kakšne pol ure mirno prepeva, nato pa se odloči kako dalje. Pravila ni!  Ima dve varianti! Prva, prijaznejša je ta, da lepo nazaj zaspi, pri drugi, bolj kruti,  pa se to petje, začne počasi spreminjati v stokanje. Danes ponoči, se je odločila za drugo varianto, sam pa sem se javil, za dežurnega. Ob tej nehumani uri, se mi nekako uspe prebiti do “Haninega kraljestva”. V momentu, mi je jasno, da  to stokanje ni pomenilo nič drugega, kot čekiranje, kdo je danes na vrsti? Oči ali mami? To sklepam po njeni reakciji, saj se je ob pogledu name le nasmehnila, še malce “zapela” in nazaj zaspala.  Zadnje “čekiranje” je okrog pol sedmih zjutraj. Med tednom,  je ta zadnja vaja sicer zelo dobrodošla, med vikendi pa malce manj! Ob sobotah in nedeljah namreč nisem vajen tako zgodnjega vstajanja.  No ja, če dobro premislim, sem se že navadil tudi tega.

Kot racionalen človek in dober “foter”, sem se odločil, da bodo prvi dve stvari, ki jih bo znala, pogledati in tudi vedeti koliko je ura, ter kakšna je razlika med soboto in nedeljo od ostalih dni! Kaj pa vem? To se mi zdi precej koristno! ;)

hana-cofotanje.jpg

P.S Lujo, thx za to fotko! Hana očitno zaradi primanjkljaja spanja na plavanju le še počiva! Potreben bo resen pogovor!

 • Share/Bookmark

4 Komentarjev

 1. šušišuši je napisal:

  malo pa ja moraš trpeti :D

  20.02.2008 ob 21:20 | Permalink
 2. Freycha je napisal:

  london, kako to, da se Hana na vseh fotkah iz kopanja pojavlja brez pasov, ki grejo čez ramo na Fredovem obroču?

  21.02.2008 ob 18:36 | Permalink
 3. lonDONlonDON je napisal:

  Freycha, ne vem o cemu govoris. Na teh obrocih ni nobenih dodatnih pasov, razen dodatnega “sedeza” na sredini obroca seveda.

  21.02.2008 ob 19:27 | Permalink
 4. Freycha je napisal:

  naši fredovi obroči (ki so očitno kaka starejša verzija – valda, za Mariborčane bodo očitno dobri hehe), ki jih dobimo v sposojo od plavalne zveze imajo dva trakova, ki gresta od sprednjega dela obroča čez rame nazaj na zadnji del obroča…. Bom povprašala (sedaj so počitnice in ni plavanja) vaditeljice, če so ti vaši obroči kaj posebnega, pa ima raja slabše al kaj ;-)

  22.02.2008 ob 23:01 | Permalink

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !