Pojdi na vsebino

Za vse ki ste še “zunaj”!

Pri akciji “Čista lopata” so kronski dokazi, posnetki iz prisluhov, na podlagi katerih so naši super policaji izvedli hišne preiskave in v svoje lovke ujeli takšne glave kot so Zidar & Co. Več kot presenečen sem, kako naivni so ljudje, ki se ukvarjajo z miljonskimi posli. Vsakemu cicibanu, je lahko jasno, da bo vsak, ki le za malenkost štrli iz povprečja navadnih smrtnikov, kandidat za “ušesa velikega brata”. Vsi ti, tako imenovani “tajkuni” so v svoji samopašnosti in občutku nedotakljivosti, pozabili na osnovna pravila obnašanja. Pri vseh miljonih, ki jih premorejo, ni niti eden od njih vsaj preventivno poskrbel za svojo varnost in si priskrbel kripto aparata, brez katerega, v tujini ne komunicira več noben direktor. Tu seveda sploh ne gre za prekrivanje nečednih poslov (čeprav gre v temu primeru prav za to ), temveč tudi za varovanje poslovnih skrivnosti. Torej, prav naj jim bo – skopuhi. Če prav razumem, bi jih namreč aparat, ki ne stane več kot dva tisoč evrov, rešil tako banalnih in ponižujočih stvari, kot se jim dogajajo sedaj.

Če je še kdo, ki bi takšen gsm aparat potreboval, pa si pri svojih miljonih ne more privoščiti dva tisoč evrov, naj se mi javi. Obljubim dodaten popust! Imam veze! ;)

P.S. Curljanje dokumentov, pa je itak nov nacionalen sport.

 • Share/Bookmark

7 Komentarjev

 1. seamus je napisal:

  HOHOHO Prou res, kekci. In tud sama komunikacija, jest sploh ne morm verjet, da se res tko pogovarjajo – kot bedaki. Mislm pa zgleda tko, kot bi se kdo zmišljeval in se delal bebčka. Problem je edin, ker ne bodo nič dosegl. Trojka bo pa mastne denarce pobasala – SPET!

  21.02.2008 ob 13:17 | Permalink
 2. chefchef je napisal:

  Hja, lepo so se privadili… do zdaj so lahko počeli kar so hoteli, zakaj bi se potem preseraval s telefoni.

  Res, banalno! Bili so težki frajerji, zdaj je jasno, da so navadni cepci!

  21.02.2008 ob 13:56 | Permalink
 3. lonDONlonDON je napisal:

  Kaj ces… Itak pa smo najmanj eni od teh “firm” poslali ponudbo. Odgovor: Mi tega ne rabimo! Prav jim je! ;) ,

  21.02.2008 ob 15:53 | Permalink
 4. bunnybunny je napisal:

  London…a sta v ceni tega aparata tudi čista vest in miren spanec??? Najbrž ne…tko da ja, diskretnost kupiš, vendar pa je poštenost še vedno bila in ostaja najboljši “aparat”…

  21.02.2008 ob 17:38 | Permalink
 5. lonDONlonDON je napisal:

  Bunny, kako kdo spi, je njegov problem. Dejstvo pa je, da če svoje poslovne poteze in načrte skrivaš pred konkurenco, ne pomeni, da nisi pošten!

  21.02.2008 ob 18:49 | Permalink
 6. bunnybunny je napisal:

  London…v mislih sem imela predvsem zlorabo aparata v druge namene in ne oporekanje funkcionalnosti omenjenega aparata. Sej veš USE it and not ABUSE it ;)

  22.02.2008 ob 12:52 | Permalink
 7. chefchef je napisal:

  Pošljite jim še en mail:

  “Ha ha ha ha.”

  23.02.2008 ob 16:32 | Permalink

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !