Pojdi na vsebino

31.02.2008

Matematično, sicer popolnoma natančno vem, kdaj bo Hana stara pol leta. Ker pa je gospod februar, z dnevi že po defoltu bolj muhast, 31 dni pa si itak nikoli ne privošči, smo pač malce prikrajšani.

frendici-od-majhnega.jpg

Hana s prijateljico Zojo

Prevladuje večinsko mnenje, da smo fotri v prvem letu, po “srečnem dogodku” bolj kot ne, le v napoto. Dojiti ne moremo, previjamo tako, da bi včasih bilo bolje, če sploh ne bi, oblačenja in slačenja sploh ne bi omenjal, slušni organ v nočnih urah nam ne deluje, hrano si še zase ne znamo pripraviti, kaj šele za otroka….. Sam se seveda z vsem naštetim ne strinjam. Mogoče glede dojenja! Ok – mleka res nimam. Previjati pa znam, a kaj morem, če se Hana ravno takrat odloči za malce večjo porcijo, ki v tisti majhni plenički nima zadosti prostora. Posledice so zato vidne tudi tam, kjer ne bi smele biti! Le kdo si je izmislil tako majhne pleničke??!! Oblečem jo z lahkoto, le da to počnem maaalce pocasneje. Tudi barvna kombinacija, ki si jo zamislim, je meni čisto ok! Imam pac rad malce bolj “pisano”. Kar se tiče nočnega vstajanja – težava je v grozni utrujenosti, saj se moški čez dan, neprimerno bolj utrudimo, kot nežnejši spol. Posledično temu, imamo bolj trden spanec! Glede hrane, pa itak ne vem kdo si je izmislil vse te kašice in nenormalne kombinacije? Kakšna špinača s krompirjem oziroma zmiksano sadje? Pred dnevi sem ji ponudil francosko solato, pa se je naša tako razburila, kot da ona pa točno ve, kaj ji paše! ;)

Kakorkoli, po pol leta, so spremembe več kot očitne. Omenil pa bom le eno, ki je poleg veselja, s seboj prinesla tudi kakšno težavico. Hana se je namreč iz hrbtnega položaja začela obračati na trebušček. Tako nekaj časa uživa, problem pa nastane, ko postane utrujena. Nazaj na hrbet se ji namreč nikakor ne uspe prekotaliti. Sledi seveda jok, ki pomeni: “Obrnite me nazaaaaaaaaj!” Nič kaj prijetno v nočnem času!

Kar se tiče našega stanovanja, v katerem bi morali biti že……. ah, grem raje spat! Lahko noč.

 • Share/Bookmark

6 Komentarjev

 1. teooteoo je napisal:

  Za vse je kriv pokojni Avgust, ki je februarju ukradel en dan. Lahko noč fotr!

  28.02.2008 ob 21:29 | Permalink
 2. Mate je napisal:

  “nebi” se piše narazen, torej “ne bi”

  29.02.2008 ob 09:38 | Permalink
 3. lonDONlonDON je napisal:

  Mate hvala za popravek! :) Itak pa je še cel kup napak v mojih zapisih….

  29.02.2008 ob 09:45 | Permalink
 4. šušišuši je napisal:

  že tako imaš težko življenje, zdaj pa ti težijo še s tem, da si moraš dobiti lektorja :D

  sicer pa, kako si to delal, da dete ne more dostojno praznovati pol leta?!cccc :D

  29.02.2008 ob 18:36 | Permalink
 5. Lujo je napisal:

  Bi se kar strinjal z vsem napisanim. Pa lepo, da ti veš kdaj ima Hans pol leta, če že mama ne ve :) Kar pa se francoske solate tiče…tu pa se moram strinjati s “pametnejšo” mamo.

  1.03.2008 ob 12:02 | Permalink
 6. Freycha je napisal:

  od 7m naprej lahko svinjska rebrca jejo… sprobaj :D

  ;-)

  2.03.2008 ob 17:53 | Permalink

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !