Pojdi na vsebino

Viktorjeva patetika

Včeraj sem si želel ogledati sicer že star, a baje dober film Ruska hiša, ki je bil na sporedu ravno v času prenosa podelitve Viktorjev iz CD. Ker pa omenjena prireditev že vse od Zrnčevega nastopa “obeta”, smo se v familiji demokratično odločili za ogled tega “spektakla”. Napaka!

Vse skupaj, z javljanjem iz rdeče preproge vred, je bilo tako patetično, da ne morem verjeti.

Moj komentar: V Sloveniji zvezd NI! So le znani ljudje! Oskarji in podobne svetovne prireditve so torej za zvezde, za naše znane ljudi, pa bi bila dovolj dobro organizirana prireditev z dobrimi glasbenimi vložki. Brez kopiranja nečesa, kar se kopirati v Sloveniji NE DA. Edino, kar je bilo včeraj vredno videti, je bila vsaj zame edina zvezda v CD – Katie Melua, kar je tudi edino, zaradi česar mi ni žal, da sem si vse skupaj tudi ogledal.

YouTube slika preogleda
 • Share/Bookmark

5 Komentarjev

 1. chefchef je napisal:

  Danes mi je v piceriji stregel en zvezdnik iz preteklega Bara. Če mi tega en bi povedala punca, sploh ne bi vedel.

  Hočem reči… zvezdnik streže v piceriji! Super, fajn poklic, nič nimam proti, pa tudi edini dober natakar je bil, ampak lepo prosim, povzdigovali so ga v zvezdo!

  16.03.2008 ob 16:59 | Permalink
 2. šušišuši je napisal:

  jaz ne morem verjeti, da ljudje še imajo upanje okrog slovenske scene :D če je pirševa zraven, je jasno, da bo tudi perje.

  16.03.2008 ob 17:56 | Permalink
 3. Freycha je napisal:

  jaz sem bila pa ravno nad Katie full razočarana, ker je full slabo pela. Tak čuden glas je imela, kot bi bila fejst bolna in imela zamašen nos… vse ostalo pa…. ah, vsako leto isto sranje…

  16.03.2008 ob 19:51 | Permalink
 4. bunny je napisal:

  London…še dobro, da niso prenašali after-ja, ker tam se je najbolj pokazala mentaliteta naših “zvezd”. Ko sem prišla domov nisem bila čisto ziher, če mi je slabo od pijače ali od scene :shock: Kakorkoli že, naslednje leto me ni tam…četudi mi plačajo za en surferski dopust :cool:

  17.03.2008 ob 11:34 | Permalink
 5. jonx je napisal:

  Lahko bi pa vse naše dobre pevke:))))) od dremljeve pa do blagnetove prišle si ogledat Katie Meluo in videt kaj pomeni peti. JA…kaj pomeni peti. Za naše ‘pevke’ je to zeeeelo abstrakten pojem (razen nekaj izjem).

  Dobro napisano London. LP!

  19.03.2008 ob 12:34 | Permalink

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !