Pojdi na vsebino

Ko Erjavec Ruplu zapre usta

Pred ogledom oddaje nevrotičnega Slaka, vedno preverim dvoje. Temo in goste. Tokrat je bila tema zanimiva, vendar ni obetala kakšnih novih ugotovitev, gostje pa nezanimivi, so pa obetali kakšno novo “cvetko”. Proti koncu oddaje, sem jo tudi dočakal. Končno je nekdo Ruplu direktno pred kamerami zaprl usta. Erjavec ima očitno vsega poln q in ga diplomatski jezik ne zanima. Gospod predsednik DESUSa, hvala, da ste me nasmejali na ta turoben četrtkov večer! Dialoga ne bom skušal citirati, sem pa prepričan, da bo v teh dneh še večkrat omenjen in parodiran.

Je pa to, na nek način, tudi odraz delovanja trenutne vlade. Volitve, so se neuradno že začele, posledično temu, pa smo priča solo akcijam in strankarskim prepirom, tako med koalicijo, kot med opozicijo. Vlada, kot taka, ne zanima nobenega več. Vsem je jasno, da so že zdavnaj “zajebali vse, kar se je zajebat dalo” – po Predinovo. Če ne bi predsedovali EU, bi itak že zdavnaj vse razpadlo na prafaktorje. In škoda, da ni. Tako, pa so imeli še čas, da nam uturijo nešteto debilnih zadev. Res, da so na vseh področjih potrebne spremembe, vendar ne na tak način. Prometni zakon, Sova, ukinitev protikorupcijske komisije, prodaja državnih deležev v gospodarstvu, sodstvo, zakon o varnostnih službah, vinjete, nova pooblastila mestnih redarjev…. Vse te zadeve, so narejene tako nestrokovno in s takšno šlamparijo, da se bo naslednja vlada, ne glede na to katera, morala zopet, celoten mandat ukvarjati le s popravki le teh. Nasrkali pa bomo seveda mi.

Priporočam članek iz sobotnega dnevnikovega objektiva, Jožeta P. Damjana, z naslovom Čez vse meje dobrega okusa!

 • Share/Bookmark

7 Komentarjev

 1. had je napisal:

  jeap.. vceraj je rupel ostal brez besed.. in erjavec je bil prvic videti preprican, da res ve kaj govori.. ce bi mu rupel se mal tezil, bi ga po moje premlatil :)

  28.03.2008 ob 08:30 | Permalink
 2. Fetalij W. TyschewFetalij W. Tyschew je napisal:

  sem ravnokar gledal ponovitev… dobre, dobre… ampak jih je Kresalova potolkla potem, ko je sesula to prepiranje…

  sem pa mislil da je Erjavec na robu solz, ko se mu je ustnica neki čudn tresla. ampak Rupla je pa zbombal :D

  28.03.2008 ob 09:00 | Permalink
 3. RadoRado je napisal:

  Prebral sem Damjanovo kolumno. UF. S strani nekdanjega Janševega ministra – Najostrejša kritika doslej!

  28.03.2008 ob 09:22 | Permalink
 4. karolinakarolina je napisal:

  ob morebitni menjavi vlade po volitvah bom najbolj pogrešala prav Erjavca in njegov smisel za humor, s čimer se je že izkazal v preteklih oddajah in njegovo odločnost proti kolegom iz vlade

  28.03.2008 ob 10:36 | Permalink
 5. Morska je napisal:

  Ja Erjavec me zadnje čase kar prijetno nasmeji. Včerajšnja izjava pa je bila poleg tistega otroškožalostnegahecnega citata “ne vem, zakaj vas tako moti moj obisk Jorasa”, res vrhunec. :)

  28.03.2008 ob 10:36 | Permalink
 6. Jaško je napisal:

  drugače je pa tukaj tale zabaven posnetek, Erjavec vs. Rupel:

  http://uk.youtube.com/watch?v=nD_jlTEF0to

  :)

  30.03.2008 ob 13:31 | Permalink
 7. lonDONlonDON je napisal:

  Jasko, thx! :)

  30.03.2008 ob 19:43 | Permalink

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !