Pojdi na vsebino

Chuck Norris proti Janezu Janši

Na Blogoroli, se sprašujejo, kdo bo koga? Chuck Janeza ali obratno? Dragi blogorolovci, upam, da se zavedate, v kako nevarne vode se spuščate! V primeru zmage, enega od teh dveh nadnaravnih bitij, bi obstajala resna nevarnost, da se število samomorov, predvsem v Sloveniji enormno poveča! Trenutno, imata namreč oba, povsem enotno bazo ljudi, ki slepo verjamejo v njune kvalitete, predvsem pa seveda nadnaravne sposobnosti. V primeru zmage enega od njiju, bi najmanj pet od desetih, kolikor jih še šteje njun “fun club” imelo resne duševne probleme, to pa vemo kam vodi.

Če slučajno kdo ne ve, kdo sta ta dva modela z nadnaravnimi kvalitetami, je dovolj, da malce poguglate. Kmalu vam bo jasno, da je podobnost zastrašujoča! Človek bi pomislil, da sta namanj brata, če ne kar enojajčna dvojčka.

Poglejmo najprej, nekaj faktov Chuka Norrisa, ki sem jih našel na medmrežju: Norris je izumil jabolko! Norrisa za rojstni dan ne morete presenetiti! Njega se ne da presenetiti nikoli! Norris je nekoč igral rusko ruleto s popolnoma nabitim revolverjem. Seveda je zmagal! Edini razlog, da na svetu še obstaja rožnata barva je, da ima Norris barvno slepoto. Ko Norris vrže bumerang, se le ta od strahu nikoli ne vrne! Vse to in še več o Chucku Norrisu, si lahko ogledate na strani ChuckNorrisFact.com Da je podobnost z našim Janezom res takšna, kot trdim je tu nekaj dokazov, ki sem jih prav tako zasledil na netu: JJ piše SMSe hitreje kot cel razred srednješolk skupaj. Pitagorov izrek, je v resnici iznašel JJ, a ga pozabil patentirati! JanezJanšajeizumilspacetipko! JJ ve, kje se konča vesolje! Tudi to, je le delček faktov, ki sem jih našel na david.konzola.net o Janezu Janši!

Torej še enkrat! S temi dvemi nadnaravnimi bitji, se ni za igrati! Bolje, da ju pustimo v miru živeti v njunih zablodah in v pravljičnem svetu, kamor po njunih sposobnostih tudi spadata.

 • Share/Bookmark

5 Komentarjev

 1. anna je napisal:

  nas narod ma zlo rad pravljice, sploh v vlogi palckov, ki strumno korakajo za to sneguljcico. odlicen primer.

  1.04.2008 ob 00:14 | Permalink
 2. nimfa je napisal:

  Kiss kiss kiss. ;)

  1.04.2008 ob 23:45 | Permalink
 3. tumox je napisal:

  Ok..vse je smešno, ma zakaj pa so eni modeli začeli lepiti te facts o C.Norrisu na Janšo? Originalnost na višku…

  2.04.2008 ob 16:52 | Permalink
 4. lonDONlonDON je napisal:

  tumox, tud jaz se to sprasujem! Milsim, da JJ le ni tako sposoben!

  2.04.2008 ob 21:52 | Permalink
 5. KašparKašpar je napisal:

  @lonDON, na mail sem ti pred dnevi nekaj poslal (na tisti naslov, ki ga imaš objavljenega na blogosu med komentarji). Če boš imel tri minute časa, si poglej.

  2.04.2008 ob 23:04 | Permalink

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !